pretpostavljam da šljaka i na 7020?
pretpostavljam da šljaka i na 7020?
Da, radi i na DM 7020.
Ne budi nesrecan sto na ovom svetu niko ne zna za tebe. Zasto mislis da si toliko vazan da bi mi trebali znati za tebe? A kada budes zaista tako vazan, a da i ne mislis o tome, oni ce znati za tebe. (Konfucije)
Postoje ljudi koji ostaju praznih saka cak i kada se uhvate za glavu.
![]()
Sugestija?! Pa ako ti netko moze pomoc sredit da radi i na 500+ pa da i ja uzivamarty-smiley-017:
Samo naprijed i nek' bude 3.0 pa 4.0 ...
DREAM multimedia DM500S, DM800HD +320GB +2GB USB +Hauppage WinTV Nova T(HD) USB Tuner
WaveFrontier Toroidal 90:
Eurobird 1 & Astra 2+Eurobird 2+Astra 1E/1G/3A+Astra+Eutelsat W2+HotBird+Eurobird 9A+Sirius 4+Thor 2/3 & Intelsat 10-02+Amos & Atlantic Bird
dajte mi malo predaha pa cu i za taj model!
pozzzz
Ne budi nesrecan sto na ovom svetu niko ne zna za tebe. Zasto mislis da si toliko vazan da bi mi trebali znati za tebe? A kada budes zaista tako vazan, a da i ne mislis o tome, oni ce znati za tebe. (Konfucije)
![]()
hahahaha nema odmora dok traje obnova
:love-smiley-072:
evo ga i na rapidshareu
HTML Code:http://rapidshare.com/files/79227427/pgimage2_7000.rar
Last edited by fisher; 26-12-2007 at 21:24.
postoje samo 3 boje,7 tonova,10 znamenki; važno je ono što činimo s njima
Prvo pohvala za tim koji je radio na PG Image 2.0.
Drugi ubacio sam isti na DM 7000 na CF da ga isprobam i prvi utisci su da se radi o dobrom imidzu.Malo me je zbunilo oko unosa kljuceva ali
sam i to otkrio jer se razlikuje u odnosu na druge imidze.
pozdrav.arty-smiley-017:
Evo jedne molbe.....
svi koji znaju Njemacki, spanski,italijanski, ili drugi, ako imaju vremena da tehnicki dio imagea prevedu...jer imam zahteve za prevodom!
Hvala!
![]()
Many thanks for your time given to all
"ITS PEOPLE LIKE YOU THAT MAKE THE WORLD A BETTER PLACE TO LIVE IN"
Best Regards
From
IRELAND
where is the file please
On the first page,the first post.
IPbox 9000HD
Flash-Sifteam 12413+Mbox ver4. rel.023/4
DM 7020si
Gemini 4.70+gbox 2.1b